Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι εξής:

  • Με εταιρεία courier
  • Με μεταφορική εταιρεία ή courier όταν το βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 20 κιλά
  • Με παραλαβή από τα καταστήματα μας

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών.

Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση. Η εταιρεία Ριχάρδος Πρελορεντζος & Σια Ο.Ε., υπό την επιφύλαξη ανωτέρας βίας, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-6 εργασίμων ημερών.


Κόστος Αποστολής

  • Για παραγγελίες άνω των 79€ και μέχρι 20 κιλά (ισχύει και ογκομετρικά με τον τύπο (μήκος x πλάτος x ύψος)/5000 ), για όλη την Ελλάδα, η αποστολή είναι δωρεάν μέχρι την διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 20 κιλά (ισχύει και ογκομετρικά) επιβαρύνεστε με 10€ συν 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Οι παραγγελίες κάτω των 79€ επιβαρύνονται με 3.5€ μέχρι τα 2 κιλά και με 1€ το κάθε επόμενο κιλό και η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε .
  • Η αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2 ευρώ ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας.
  • Το κόστος αποστολής αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από το σύστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης.
  • Εάν κατοικείτε σε περιοχή που χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη δεν χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με αντικαταβολή. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος της αποστολής.