ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Ριχάρδος Μουσικά όργανα ιδρύθηκε το 1977 από τον Ριχάρδο Πρελορέντζο με έδρα τη Θεσσαλονίκη στην οδό Παπάφη και ασχολούνταν με πωλήσεις και ενοικιάσεις μουσικών οργάνων & ηχητικών μηχανημάτων.

Το 1983 το μαγαζί της "Παπάφη" μεταφέρεται στην οδό Παπαναστασίου 83 σε ποιο κεντρικό δρόμο και δημιουργείται και τμήμα service εγχόρδων. Το 1987 γίνεται η μεταφορά στο καινούργιο κατάστημα στην οδό Παπαναστασίου 69 το οποίο ανακαινίστηκε τον Νοέμβριο του 2014 και λειτουργεί έως και σήμερα. Το 1991 ανοίγει το 2ο κατάστημα στην Κωνσταντινουπόλεως 27.

Η εταιρία συνεχίζει τη δραστηριότητα της στο χώρο των μουσικών οργάνων & ηχητικών συστημάτων όλων των γνωστών εταιρειών του χώρου με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Παράλληλα εισάγει για πρώτη φορά τη μεγαλύτερη ποικιλία παραδοσιακών μουσικών οργάνων στην Ελλάδα την οποία και διατηρεί έκτοτε.

Τον Οκτώβριο του 2004 ανοίγει το 3ο κατάστημα στην οδό Παπαναστασίου 76 και τον Σεπτέμβρη του 2007 αρχίζει να λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα(e-shop) της εταιρίας. Με το νέο μεγαλύτερο κατάστημα σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα, υπάρχει μεγαλύτερη άνεση χώρου για επίδειξη των προϊόντων και φυσικά ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία.Η εταιρεία ασχολείται με λιανική και χονδρική πώληση με πάνω από 100 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, μετά από 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας, η εταιρία επενδύοντας συνεχώς στην ειλικρίνεια και την εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του μαθητή μουσικής αλλά και του επαγγελματία μουσικού.