BLOG

8 March 2024

Νέες κιθάρες Sheeran by Lowden

featured_image

Από τον αρχάριο μέχρι και τον επαγγελματία, οι Sheeran by Lowden έχουν μια ακουστική κιθάρα για τον καθένα

 

Ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης Ed Sheeran εντυπωσιάζει πάντα το κοινό με το ταλέντο του και τη μουσική του. Τώρα, έρχεται με μια νέα εντυπωσιακή σειρά κιθάρων που φέρουν το όνομά του, "Sheeran by Lowden".

 

Η Lowden Guitars, μια από τις πιο διάσημες κατασκευάστριες εταιρείες κιθάρων στον κόσμο, συνεργάστηκε με τον Ed Sheeran για να δημιουργήσει μια σειρά κιθάρων που να αντανακλούν το μοναδικό στυλ και τον ήχο του καλλιτέχνη.

 

Οι κιθάρες αυτές συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Lowden με τον ιδιαίτερο ήχο που χαρακτηρίζει τον Ed Sheeran. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να προσφέρει στον μουσικό την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιξίματος.

 

Η σειρά περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα κιθάρας, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και ήχο. Στη σειρά "Sheeran by Lowden" υπάρχει μια κιθάρα για κάθε προτίμηση και στυλ παιξίματος.

 

  • Ed Sheeran by Lowden "W" Series: Μια φορητή κιθάρα με μοναδικό ήχο. Με μέγεθος που την καθιστά ιδανική για ταξίδια και εμφανίσεις εν κινήσει. Η σειρά "W" προσφέρει έναν ζεστό και πλούσιο ήχο που εντυπωσιάζει. Διατίθεται σε διάφορους συνδυασμούς ξύλων, όπως επίσης υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής σε ηλεκτροακουστική.

 

  • Ed Sheeran by Lowden "S" Series: Αυτό το μοντέλο, μια πιο παραδοσιακή Lowden κιθάρα, έχει μεγαλύτερο σώμα και πλουσιότερο ήχο.Η σειρά "S" παρέχει έναν βαθύ, γεμάτο ήχο με εξαιρετική απόκριση και δυναμική. To cutaway, δίνοντας πρόσβαση στα τελευταία τάστα, κάνει την εμπειρία ακόμα καλύτερη.

 

  • Ed Sheeran by Lowden "T" Series: Αν σας αρέσει ο Ed Sheeran, η σειρά “T” είναι η επιλογή για εσάς. Κατασκευάστηκε για την 4 παγκόσμια περιοδεία, σε περιορισμένο αριθμό κομματιών ( 3000 παγκοσμίως ).  Στην ταστιέρα της έχει τα μαθηματικά σύμβολα καθώς η περιοδεία ονομάζεται “Mathematics” .

 

Κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιξίματος και διαφοροποιείται στο μέγεθος, τον ήχο και τη χρήση. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας για να ανακαλύψετε τον κόσμο της μουσικής με το στυλ του Ed Sheeran και την ποιότητα κατασκευής της Lowden.

 

Αν αναζητάτε μια κιθάρα υψηλής ποιότητας που θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε μουσική, οι κιθάρες "Sheeran by Lowden" είναι σίγουρα μια επιλογή που αξίζει να εξετάσετε.