ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Ριχάρδος Μουσικά όργανα ιδρύθηκε το 1977 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής και εμπορίας μουσικών οργάνων και εξοπλισμού.

Με την τεράστια ποικιλία της σε μουσικά όργανα (Κιθάρες, Πνευστά, Πιάνα, Drums και Κρουστά, Παραδοσιακά όργανα κ.ά.) και σε επαγγελματικά ηχητικά προϊόντα (Ηχεία, Κονσόλες, Ενισχυτές, Μικρόφωνα κ.ά.), καθώς και με την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που προσφέρει, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η εταιρεία Ριχάρδος Μουσικά όργανα ασχολείται τόσο με τη λιανική, όσο και την χονδρική πώληση. Σήμερα συνεργάζεται και διανέμει,σε Ευρώπη και πολλές ακόμα χώρες, τα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών μουσικών οργάνων και οπτικοακουστικού εξοπλισμού παγκοσμίως όπως: Adam Hall, Gravity, Fender, Squier, Epiphone, Roland, Boss, Gretsch, MXR, Dunlop, Cry Baby, L.R Baggs, Angel, Rigotti, Gawaret El Fan, Thomastik, Pirastro, Zoom, Electro-Harmonix, Barcus Berry, Mogami, Gewa, Prodigy, RP, Infinity, Eurodynamic, Akropolis, Ginelli, J.J, Cortez, On-Stage Stands, Tanglewood, MXL, SIT Strings, Anatolian, Aroma, Silk Road, Tomsline, Super Drum, P.Mauriat, ARK, BTL, Euroshine, Kings, Korg, Strunal, Shure, Electro-Voice, Latin Percussion, Pearl, DW, Gibraltar, Toca, Jackson, Vandoren, Hohner, Bergerault, Remo, Allen & Heath, Tama, Ibanez, Beyerdynamic, UDG, KRG, Focal, Paiste, Vic Firth, Pro Mark, LD-Systems, Yamaha, Trevor James, Buffet, Casio, Tascam, Pioneer, Denon, Neumark, Focusrite, Audio-Technica, Soundcraft, Mackie, Dynacord, RCF και άλλες πολλές.

Στον τομέα της χονδρικής η εταιρεία έχει πάνω από 120 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και διανέμει τα παρακάτω brands, ενώ σε πολλά από τα οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος:
On-Stage Stands, Tanglewood, MXL, SIT Strings, Anatolian, Aroma, Silk Road, Tomsline, P.Mauriat, ARK, BTL, Euroshine, Infinity, Eurodynamic, Akropolis, Ginelli, J.J, Cortez, Kings, Super Drum, RP, MXR, Dunlop, Cry Baby, L.R Baggs, Angel, Rigotti, Gawaret El Fan, Thomastik, Pirastro, Zoom, Electro-Harmonix, Barcus Berry, Mogami, Gewa, Prodigy.

Διαθέτει 3 φυσικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη με εξειδικευμένο και ενημερωμένο προσωπικό και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το προσωπικό είναι η δύναμη και η ταυτότητα της εταιρείας, εξοπλισμένο με χαμόγελο, γνώση, πάθος για την μουσική και καλή διάθεση για την γρηγορότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Επιπλέον διατίθεται το ηλεκτρονικό κατάστημα www.rihardos.gr, όπου οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους, κερδίζοντας άμεση αποστολή και παράδοση των προϊόντων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό της και σε τεχνολογικό εξοπλισμό με σκοπό την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ολοκληρωμένη υποστήριξη πριν και μετά την αγορά. Έτσι έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του μαθητή μουσικής αλλά και του καταξιωμένου επαγγελματία μουσικού.